Smučanje

MINI SMUČAR (OTROCI OD 3 DO 5 LET)

Otroci v tej starosti so dojemljivi za učenje.Skozi igro in pozitivne občutke, ki so jih sposobni preoblikovati v znanje. Mini šola smučanja temelji na individualnem pristopu, tako da se učitelj in učenec lahko povežeta drug z drugim, kar vodi do visoke stopnje zaupanja in s tem možnosti za hitro osvojitev prvih pravih smučarskih korakov. V mali šoli ni učiteljev in učencev, so le mali in veliki prijatelji ter velik lonec ZABAVE!!!

MAXI SMUČAR (OD 5 DO 99 LETA)

Tečaji za otoke ali otroški tabori

- druženje, tekmovalnost, preživetje kvalitetnega časa z vrstniki, spoznavanje drugih panog v zimskem športu, zabava na snegu 80%, učenje 20%
Individualno delo z otroci

- poudarek na učenju (odpravljanje strahu, izboljšanje tehnike smučanja, obnašanju in redu na smučišču), 80% učenja skozi igro, 20% čiste zabava

Individualno delo z odraslimi

– učenje na najvišjem možnem nivoju (ohranjanje zasebnosti, strokovna razlaga, strokovna demonstracija, analiza in odpravljanje napak.)

 

 

Pri individualnem poučevanju je obvezan pripomoček kamera , ki nam izboljša učinkovitost in hitrejše odpravljanje napak, ki jih drugače med učenjem ne zaznamo.